• Analític Lleida
  • Posts
  • Un treballador de la Cambra de Comerç de Lleida ha estat un dels protagonistes de la Festibity del sector TIC català

Un treballador de la Cambra de Comerç de Lleida ha estat un dels protagonistes de la Festibity del sector TIC català

Quim Vilamajó, amb síndrome de Down, va advocar per saber aprofitar les capacitats diverses de les persones en l'àmbit laboral.

Dimecres 11 de juny, s’ha celebrat a Barcelona la 21a edició de la Festibity, la trobada festiva dedicada al sector de les TIC a Catalunya, organitzada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona i l’associació d’antics alumnes, la FIB Alumni. L’acte, celebrat al Museu Marítim de Barcelona, ha comptat amb més de 500 professionals del sector TIC, incloent CIOs, CEOs, universitaris i representants institucionals, entre altres.

A la secció “Talent Show”, han intervingut diversos joves, impulsors de projectes personals o col·lectius de tota mena. Un d’ells ha estat Quim Vilamajó, treballador de la Cambra de Comerç de Lleida, amb síndrome de Down. En un vídeo enregistrat, Vilamajó ha parlat de com ha sabut vèncer les dificultats de la seva discapacitat en la seva activitat professional. I va finalitzar la seva intervenció amb un missatge inspirador per a tots els assistents: “les capacitats són diverses, però les possibilitats són infinites”.

Quim Vilamajó ha posat en marxa a Youtube i TikTok el @CanalEmpatic. Un espai des del qual reivindica les capacitats del col·lectiu amb discapacitat intel·lectual, així com vol conscienciar al conjunt de la societat la necessitat de promoure valors com la inclusió, la solidaritat o l’empatia.

La cloenda de l’acte, celebrat al Museu Marítim de Barcelona, va comptar amb les intervencions del rector de la UPC, Daniel Crespo, i de la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà. Tots dos van destacar el creixement del sector TIC dins el teixit empresarial del país i el seu paper estratègic en la creació de llocs de treball altament qualificats i la captació de talent.

Join the conversation

or to participate.