Analític Lleida
Analític Lleida

Subscripció Premium

Analític de Lleida oferim diverses opcions de subscripció per adaptar-se a la preferència del lector i proporcionar un accés convenient a la informació econòmica rellevant de les comarques de Lleida.

powered by Stripe.
TESTIMONIALS

Què n'opinen els empresaris?

“La nostra felicitació des de l’Associació de l’Empresa Familiar de Lleida a l'equip fundacional per aquesta iniciativa, fet que acredita sens dubte la seva visió i aposta en poder omplir aquest buit que hi ha. En un moment d'indefinició del que seran els mitjans de comunicació del futur, l'aposta que fa l'Analític per un tipus d'informació en un lloc predeterminat és una garantia sòlida que aquest projecte serà viable i imprescindible per tots els agents econòmics i socials lleidatans. ”

Marc CeronPresident Empresa Familiar de Lleida

“Per què a Lleida no disposàvem de res semblant? De cap mitjà transversal que escolti el territori i ajudi a difondre tot allò que passa a la nostra societat econòmica.

Analític Lleida serà la nostra veu i, a la vegada, una altra empresa de Lleida, que patirà i triomfarà, com tots els que lluitem per fer de la nostra terra una potencia econòmica davant totes les adversitats. Ara tindrem un altaveu on l’accent lleidatà podrà informar, reflexionar, reclamar i trobar-se.”

Xavier FerrerAGRISEC