Trobada amb 38 empresaris del sector porcí del Brasil

Aquests empresaris visiten Lleida per conèixer el model de producció del sector porcí lleidatà, així com tota la cadena alimentària del sector

Els tècnics de la Unitat de Sanitat Animal de la Subdelegació han explicat als productors brasilers el procediment per gestionar les certificacions necessàries per exportar productes d'origen animal i els seus derivats a països fora de la Unió Europea.

Aquesta visita s’emmarca dins un viatge formatiu organitzat pel grup 333 Academy i la multinacional Pic, especialitzada en genètica porcina. Durant l'estada a Lleida, els productors també visitaran el Centre d'Estudis Porcins (CEP) a Torrelameu i diverses empreses del sector situades a Lleida i a la Franja de Ponent.

Els 38 representants d’empreses brasileres participants, que gestionen conjuntament 1,2 milions de truges i representen el 60% de la producció de porcí del Brasil, provenen d’un país que ocupa el quart lloc mundial en producció porcina, segons dades de 333 Academy.

Reply

or to participate.