• Analític Lleida
  • Posts
  • Tomàs Cusiné, president de Castell del Remei, ha rebut la Placa al Treball President Macià 2023

Tomàs Cusiné, president de Castell del Remei, ha rebut la Placa al Treball President Macià 2023

El guardó ha estat concedit a Castell del Remei en la categoria de Responsabilitat Social Empresarial

Tomàs Cusiné, president de Castell del Remei, ha rebut la Placa al Treball President Macià 2023 -que atorga el Govern de la Generalitat de Catalunya- de mans del M.H. president de la Generalitat, Sr. Pere Aragonès.

El guardó ha estat concedit a Castell del Remei en la categoria de Responsabilitat Social Empresarial per la seva trajectòria històrica d’excel·lència, per la seva aposta per la recerca i la innovació en el treball d’una gestió ecològica i sostenible de la vinya amb pràctiques d’agricultura biodinànica, i per la tasca de la Fundació Castell del Remei.

La concessió va ser proposada per la delegació territorial del Govern a Lleida i avalada per més de trenta adhesions, entre les quals els ajuntaments de Penelles, Lleida i Mollerussa; la Cambra de Comerç de Lleida; el Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat de Lleida; el Consell Social de la Universitat de Lleida; la Secció de Biodiversitat i Medi Natural de Lleida del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; la Direcció dels Serveis Territorials a Lleida del Departament de Cultura; la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA); la Fundació Canals d’Urgell; i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Costers del Segre.

 La Placa al Treball President Macià va ser creada l'any 1938 pel conseller de Treball d'aleshores, l'Honorable Senyor Joan Comorera i Soler. Porta el nom del President Macià en honor del primer president i restaurador de la Generalitat moderna.

L'any 1982, la Generalitat de Catalunya va recuperar aquest guardó amb la finalitat de distingir les entitats que, amb el seu esforç i exemple, contribueixen a consolidar l'activitat econòmica del país.

El motiu principal són unes mans que representen les eines per al treball, l'esforç i la dedicació i volen transmetre els coneixements i els valors adquirits al llarg d'una vida de treball i alhora estan en actitud de recollir-ne els fruits.


Join the conversation

or to participate.