• Analític Lleida
  • Posts
  • La 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu espera batre el rècord de 700 assistents de l'any passat

La 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu espera batre el rècord de 700 assistents de l'any passat

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès i Garcia, obrirà la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu el pròxim 13 de juny a les 15:30 hores a La Seu d’Urgell (Alt Urgell).

El president de la Generalitat en funcions, Pere Aragonès, serà el responsable d'inaugurar la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, el pròxim 13 de juny a les 15:30 hores a La Seu d’Urgell (Alt Urgell).

Durant l'acte inaugural, tindrà lloc un diàleg entre Pere Aragonès i el periodista Josep Puigbó, que donarà inici a dos dies d'activitats, incloent ponències i taules rodones enfocades en temes de política, economia i negocis, sota el lema ‘Liderant amb propòsit’. A l'obertura també assistiran l'alcalde de La Seu d’Urgell, Joan Barrera, i el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto.

La Trobada Empresarial al Pirineu tindrà lloc els propers 13 i 14 de juny en les instal·lacions del Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell (Lleida). Destacats ponents com l'antic primer ministre italià Enrico Letta, l'especialista en ciberseguretat Chema Alonso, el catedràtic d'Economia Xavier Sala i Martín, i el conferenciant motivacional i autor Luis Galindo, exposaran les seves experiències i visions sobre economia, lideratge empresarial i tendències futures. En les jornades, també hi participaran representants d’empreses líders lleidatanes, nacionals i internacionals -com el conseller delegat de MERLIN Properties, Ismael Clemente, i el president d’Enagás, Antonio Llardén-, acompanyats d’una gran presència institucional. El ministre d’Indústria i Turisme, Jordi Hereu, també impartirà la conferència ‘Liderant la transformació industrial i el turisme del futur’, i la cloenda serà a càrrec del cap de Govern d’Andorra, Xavier Espot.

Cada any, la Trobada reuneix centenars d’empresaris, consolidant-se com un dels esdeveniments més destacats del panorama empresarial de Catalunya i Andorra. En els seus 35 anys d'història, ha acumulat més de 500 ponents i 10.000 inscrits. L'any anterior, l'esdeveniment va atreure més de 700 participants, establint un nou rècord de presència que es preveu superar aquest 2024.

Join the conversation

or to participate.