• Analític Lleida
  • Posts
  • New Holland fusiona concessionaris per millorar el servei i la funcionalitat

New Holland fusiona concessionaris per millorar el servei i la funcionalitat

De l'acord entre els dos concessionaris lleidatans Maquinària Agrícola Solsona i Agrotec Motor Tàrrega en sorgeix Agrotec Solsona que des del 3 de juny és la responsable de la comercialització de la marca nord-americana New Holland en terres lleidatanes

Representants de Maquinària Agrícola Solsona i Agrotec Motor Tàrrega | FOTO: Ariadna Pérez

Amb la voluntat de millorar el servei i atansar l'atenció el més possible als clients, la companyia New Holland ha anat desplegant una xarxa de concessionaris de rellevància, i des del dia 3 de juny Maquinària Agrícola Solsona i Agrotec Motor Tàrrega sumen estratègies per respondre a aquests objectius.

De l'acord de les dues empreses en sorgeix Agrotec Solsona des d'on es gestionarà l'àrea comercial i de servei de tota la gamma de New Holland a la província de Lleida (tractors, implements i recol·lecció al complet), així com recol·lectores i embaladores a la província d’Osca

Segons explica el director de negocis de New Holland nacional, Francesco Zazzetta "La nova empresa aconsegueix que siguem més forts que mai a la zona i aprofita l’enorme experiència de dos grans concessionaris per crear una entitat més solvent, capaç i amb els recursos necessaris per buscar l’excel·lència en tots els àmbits del negoci". Confiem plenament que aquest nou projecte serà un èxit rotund i ens permetrà créixer i millorar en una regió que compta amb una llarga tradició agrícola i ramadera, afegia Zazzetta.

Agrotec Motor Tàrrega

Agrotec Motor Tàrrega neix l’octubre del 2020 com a distribuïdor oficial New Holland en el terrer lleidatà i en zones d’Osca, amb l’objectiu de construït un gran equip humà i oferir un servei especialitzat en maquinària agrícola i orientat cap a l’excel·lència.

Segons el seu director general Xavi Esteve: “Agrotec Solsona neix des de la perspectiva d’aportar més valor als nostres clients, en molts casos coincidents, i això ens permetrà ser més eficients. Es tracta d’un projecte que ens permet millorar des del primer moment, però també suposa crear les bases per poder créixer en un futur pròxim”.

Maquinària Agrícola Solsona

Maquinària Agrícola Solsona va iniciar les seves activitats comercials representant la marca New Holland l’any 1982. Ofereix un servei proper i professional a les seves delegacions a Sanaüja i Fondarella des d’on dona servei en les terres lleidatanes i Osca.

El director general del nou projecte, Jordi Solsona destaca que “Agrotec Solsona neix amb dos eixos estratègics: l’excel·lència en el servei i l’ambició de creixement. Creiem que és un projecte fàcil d’executar: encaixen els territoris en els quals estem, les marques que gestionem, el nostre àmbit d’especialització i, sobretot, encaixen les persones”.

Join the conversation

or to participate.