• Analític Lleida
  • Posts
  • Més de 220 persones emprenedores i empresàries de la demarcació participen en les jornades ‘Va de Networking’

Més de 220 persones emprenedores i empresàries de la demarcació participen en les jornades ‘Va de Networking’

S’han fet cinc sessions per connectar empreses consolidades i projectes emergents, que han acabat aquest divendres amb una trobada a Balaguer

Ramon Boixadera, director del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, va inaugurar recentment la sessió 'Va de Networking' a Balaguer. L'objectiu de l'esdeveniment era connectar el teixit empresarial local, amb la participació de prop d'una trentena de professionals i empresaris de la Noguera i el Segrià Nord.

Dins les últimes dues setmanes, s'han celebrat cinc sessions en diverses localitats incloent Bell-lloc d’Urgell, Solsona, Tremp, la Seu d’Urgell i Balaguer. Aquestes sessions han atret més de 220 professionals i empresaris de la regió de Lleida, fomentant la creació de sinergies entre empreses establertes i nous projectes.

Boixadera va ressaltar la importància d’aquestes trobades per impulsar la cooperació i el creixement econòmic en la zona. Les jornades van ser animades per Gorka Bartolomé, un formador empresarial que va oferir xerrades sobre l'ús de la intel·ligència artificial en l'emprenedoria. Posteriorment, es van realitzar activitats de networking relacional, permetent als assistents superar barreres personals, sentir-se part de la comunitat emprenedora, compartir experiències, expandir la seva xarxa de contactes i explorar noves oportunitats de negoci.

Els 'Va de Networking' comarcals conclouran amb una sessió el 15 d’octubre, destinada a empresaris de l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran, al Pont de Suert. L’activitat anual culminarà amb un esdeveniment final el 14 de novembre a la instal·lació de Globalleida a Urgell, coordinat per la formadora Rosaura Alastruey. Aquest últim networking reunirà participants anteriors i nous professionals del sector empresarial i emprenedor.

Join the conversation

or to participate.