• Analític Lleida
  • Posts
  • Link Up, participa en el South Summit, una de les majors xarxes mundials per a l'emprenedoria

Link Up, participa en el South Summit, una de les majors xarxes mundials per a l'emprenedoria

Del 5 al 7 de juny, Madrid ha estat el centre d'atenció de les principals empreses, startups, inversors i institucions del món interessades a accelerar la innovació, establir relacions duradores, identificar oportunitats i generar negoci. L'ecosistema emprenedor Link Up ha tingut una participació activa en aquest esdeveniment

La Nave, el centre d'innovació de referència de l'Ajuntament de Madrid, ha acollit la 13a edició del South Summit, el major esdeveniment anual sobre emprenedoria del sud d'Europa i punt de trobada per a emprenedors, inversors, startups i corporacions a nivell global.

Aquesta edició s'ha desenvolupat sota el lema “Human by design”, posant el focus en el futur de la tecnologia, els negocis i la innovació des d'una perspectiva humana, buscant que la innovació i els avanços es mantinguin fidels a la millora de les vides humanes i l'avanç de la humanitat.

Jordi Bernat, un dels impulsors de l'ecosistema emprenedor Link Up, ha participat en aquest esdeveniment amb l'objectiu de captar informació de valor, així com noves oportunitats de negoci i inversors per a aquest ecosistema format per startups, emprenedors i empreses amb idees innovadores i noves línies de l'àrea Lleida – Pirineus – Osca Est (comarques confrontants amb Lleida).

El responsable de Link Up valora molt positivament la participació en aquest gran esdeveniment i en l'acte celebrat, de manera paral·lela, per ATICCO Lab (una acceleradora de startups i ‘hub’ financer de la Borsa de Barcelona, entre altres línias de negoci) en oferir una gran oportunitat per a conèixer noves propostes, col·laboradors i opcions de negoci per a l'ecosistema Link Up, així com per a obrir i enfortir contactes d'interès; com els establerts amb responsables ENISA o la Secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital, entre altres. “El South Summit és un dels majors esdeveniments de l'emprenedoria europea, ofereix una gran visibilitat i oportunitats de negoci, contactes, captació d'inversors, d'aquí la importància que el nostre territori aquest present i representat en esdeveniments d'aquest tipus, que ofereixen grans oportunitats de creixement i desenvolupament”.

En aquest sentit, cal destacar que Link Up, connecta i eleva, serà l'ecosistema convidat al Reus Start-ups Summit, la primera trobada de l'ecosistema d'empresa emergents de la Catalunya Sud.

REDESSA (empresa municipal de l'Ajuntament de Reus) és l'organitzadora d'aquesta iniciativa, que se celebrarà el 19 de juny, en les instal·lacions de fira Reus Events i que neix amb la voluntat de ser l'esdeveniment de referència per a donar a conèixer, connectar i fer créixer el talent de les start-ups de la Catalunya Sud.

Join the conversation

or to participate.