• Analític Lleida
  • Posts
  • Arrenca el cicle 'Va de Networking' amb una sessió a Bell-lloc per fomentar la col·laboració entre empreses

Arrenca el cicle 'Va de Networking' amb una sessió a Bell-lloc per fomentar la col·laboració entre empreses

Més de quaranta persones emprenedores i empresàries del Pla d’Urgell i les Garrigues comparteixen experiències i amplien la seva xarxa de contactes

Jordi Verdú, vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, ha inaugurat la nova edició del cicle 'Va de Networking' aquest dijous a Bell-lloc d’Urgell. Aquesta iniciativa busca crear un entorn on els nous projectes empresarials i les empreses consolidades puguin descobrir i desenvolupar sinergies mútuament beneficioses.

La cerimònia d'obertura ha aplegat més de quaranta emprenedors i empresaris de les comarques del Pla d’Urgell i les Garrigues, creant una plataforma per a la interacció comunitària, l'intercanvi d'experiències i l'ampliació de les xarxes de contactes professionals, tot generant noves oportunitats de negoci.

L'esdeveniment s'ha realitzat al Punt d’Atenció Globalleida del Pla d’Urgell i ha comptat amb la participació de figures destacades com el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Carles Palau, així com una representació d'alcaldes i regidors del Pla d’Urgell i les Garrigues.

Durant la seva intervenció, Verdú ha destacat la importància de suportar iniciatives com 'Va de Networking' que impulsen el creixement econòmic local i fomenten una cultura de col·laboració i suport mutu entre els empresaris. "Aquestes jornades són essencials per enfortir el teixit empresarial de les nostres comarques, permetent establir connexions valuoses i reforçar el sentiment de comunitat entre els participants," ha explicat Verdú.

Les pròximes sessions

El ‘Va de Networking’ continuarà amb noves sessions durant el mes de juny, i clourà a l’octubre. El proper dimecres, 12 de juny, es celebraran sessions a Solsona i a Tremp, que reuniran empresaris del Solsonès, la Segarra, l’Urgell, el Pallars Sobirà i el Pallars Jussà. El dijous, 13 de juny, tindrà lloc una altra trobada a la Seu d’Urgell per a empresaris de l’Alt Urgell i la Cerdanya, i el divendres, 14 de juny, es realitzarà una sessió a Balaguer per als empresaris de la Noguera i el Segrià Nord. Finalment, la darrera sessió està programada per al 15 d’octubre al Pont de Suert, dirigida a empresaris de l’Alta Ribagorça i la Val d’Aran.

Join the conversation

or to participate.