• Analític Lleida
  • Posts
  • ILERNA i YTRIO Group s’uneixen per potenciar la formació a distància en l’àmbit de les pròtesis dentals

ILERNA i YTRIO Group s’uneixen per potenciar la formació a distància en l’àmbit de les pròtesis dentals

ILERNA, centre líder en formació professional, ha signat un acord de col·laboració amb el YTRIO Group per a assegurar un programa de pràctiques externes per als estudiants d’ILERNA. Les places dels laboratoris protètics YTRIO aniran destinades als alumnes que cursin el mòdul de Formació en Centres de Treball del Centre ILERNA en el Cicle Formatiu de Pròtesi Dental.

D'aquesta manera, han pogut regular les condicions establertes en els corresponents programes formatius del cicle, ajustant-se a una durada aproximada d’entre 317 i 581 hores, a fi de garantir l'acolliment dels alumnes que formin part d'aquest cicle per a la realització de les pràctiques associades a aquest.

Els laboratoris YTRIO, tenen com a fi oferir solucions pràctiques i innovadores que faciliten i diferencien el treball dels professionals de l'àmbit de l'odontologia, i seran el lloc ideal perquè els alumnes d’ILERNA completin la seva formació a través de la recerca i el tractament. Així podran completar degudament i amb tots els seus crèdits aquest mòdul o FCT.

Aquest acord permetrà entrellaçar els interessos de totes dues institucions per a acostar la formació reglada a la realitat social i professional dels estudiants del sector protètic dental, mitjançant una relació que permetrà completar el procés formatiu amb la posada en pràctica dels coneixements teòrics adquirits.

La signatura del conveni s’ha realitzat en el marc de la convenció que el Grup YTRIO realitza a Lleida, on el soci del Grup Xavi Piñol lidera el laboratori Boxdental, amb més de 22 anys d’experiència, ubicat al Parc Agrobiotech, laboratorio que ha apostat per la digitalització 100% dels processos.

Des d’ILERNA han assegurat que "amb la signatura d'aquest acord reafirmem el nostre compromís amb l'excel·lència educativa i la formació integral dels futurs professionals, contribuint així al creixement i desenvolupament del sector protètic."


Sobre ILERNA:
Grup ILERNA és una institució educativa de Formació Professional oficial amb més de 50 anys d'experiència en el sector educatiu, pionera i líder de la formació professional a distància a Espanya. Amb presència internacional a França i Itàlia, i amb més de 100.000 alumnes titulats, ILERNA aposta per la innovació pedagògica en la formació professional, gràcies als seus més de 30 cicles formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior en diferents famílies: Sanitat, Serveis Socioculturals i a la Comunitat, Informàtica i Comunicacions, Imatge i So, Comerç i Màrqueting, Administració i Gestió, Hoteleria i Turisme, Activitats Físiques i Esportives, Seguretat i Medi Ambient i Imatge Personal.

Sobre YTRIO GROUP 
El grup Ytrio el formen onze laboratoris protètics liderats per grans professionals del sector, que tenen en comú la passió per la seva feina, les ganes de seguir millorant i la visió de fer-ho junts. YTRIO DIEN-T, YTRIO DINNBIER, YTRIO ODONTECNIC, YTRIO PROART DENTAL, YTRIO PRODEN, YTRIO SOCIODENTAL, YTRIO IGM, YTRIO LPP, YTRIO THELAB, YTRIO GRADÍN i YTRIO BOXDENTAL son els laboratoris que formen el grup que compten amb equips professionals especialitzats que garanteixen la màxima qualitat en el servei.

Join the conversation

or to participate.