• Analític Lleida
  • Posts
  • HIOPOS, empresa del Grup ICG, reuneix a empreses d'onze nacionalitats diferents per proporcionar-los una formació d'alt nivell tecnològic

HIOPOS, empresa del Grup ICG, reuneix a empreses d'onze nacionalitats diferents per proporcionar-los una formació d'alt nivell tecnològic

Durant un període de dues setmanes, HIOPOS, empresa que forma part del Grup tecnològic ICG, acull a les seves instal·lacions de Torrefarrera a representants de concessions empresarials d'onze països diferents. Aquesta àmplia representació internacional inclou empreses d'Anglaterra, Austràlia, Suïssa, Emirats Àrabs, Hongria, Alemanya, Suècia, Xipre, els Països Baixos, Irlanda i Palestina. El propòsit d'aquesta trobada és proporcionar una formació intensiva en el marc del Màster Engineering en solucions cloud HIOPOS, una formació de tecnologia avançada.

Aquest Màster és un requisit obligatori per a tots els enginyers que treballen amb les concessions del Grup, permetent-los obtenir una certificació oficial per implementar i adaptar les solucions HIOPOS segons les necessitats dels clients finals. Amb una durada de 120 hores, aquest programa proporciona una comprensió exhaustiva dels aspectes tècnics, des de la infraestructura de la tecnologia cloud fins a l'arquitectura i el model de dades, així com la personalització de solucions com HIOFFICE (ERP) i les APIs disponibles a la plataforma HIOSTORE (una plataforma de distribució d'APIs integrades amb HIOPOS).

Des de l'any 2021, HIOPOS ja ha certificat més de 200 enginyers de les diverses concessions que té establertes als cinc continents, consolidant la seva presència global i el seu lideratge en el sector tecnològic.

Join the conversation

or to participate.