• Analític Lleida
  • Posts
  • RocRoi i Suela-Ràpid, dues empreses lleidatanes distingides en la 37a edició dels Premis Pimes

RocRoi i Suela-Ràpid, dues empreses lleidatanes distingides en la 37a edició dels Premis Pimes

L’empresa d’esports d’aventura és premiada com a Mipime més competitiva en la categoria de mitjana empresa, mentre que la pime familiar dedicada a la reparació de calçat rep el Reconeixement al Comerç

Dues empreses de Lleida han estat distingides durant la gala de la 37a edició dels Premis Pimes, celebrada aquest dimarts 25 de juny al Palau Sant Jordi i en la qual també s’ha commemorat el 50è aniversari de PIMEC.

D’una banda, la patronal ha reconegut RocRoi, de Llavorsí, amb el Premi a la Mipime més competitiva en la categoria de mitjana empresa. L’empresa està centrada en els esports d’aventura i en els darrers anys ha experimentat un creixement significatiu, ja que ha assolit una facturació online de més d’un milió d’euros l’any 2023, posicionant-se en la principal operadora digital d’Espanya en el seu sector. PIMEC distingeix RocRoi pel seu creixement exponencial, oferint 5.000 activitats d’aventura entre les quals destaquen excursions en caiac a la Patagònia o a Groenlàndia. Els germans empresaris Carlos i Lluís Rabaneda han recollit el guardó durant l’acte.

D’altra banda, l’empresa Suela-Ràpid ha estat distingida amb el Reconeixement al Comerç. La trajectòria d’aquesta pime familiar, que té botiga a Agramunt, Mollerussa i a la ciutat de Lleida, es basa en tres generacions de mestres sabaters que van començar amb el seu negoci l’any 1984. En un inici, va inaugurar-se com una ferreteria i posteriorment va ampliar la seva activitat reparant calçat. Els darrers anys, i amb l’entrada de noves generacions, Suela-Ràpid s’ha adaptat als canvis i a les noves demandes de la seva clientela. Ho ha fet introduint tecnologia puntera i en l’actualitat reparen calçat, vestuari, articles laborals i maletes, entre altres productes. El guardó l’han recollit l’empresària Núria Rosell i l’empresari Jaume Carulla.

La cerimònia dels Premis Pimes ha comptat amb la participació del president de PIMEC Lleida, Jesús Torrelles; el president de PIMEC Comerç, Antoni Torres; el president de PIMEC Comerç Lleida, Manel Llaràs, i altres membres de la patronal al territori. A més, han assistit autoritats com el diputat per Lleida al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, la subdirectora general de Comerç, Montse Gallardo; la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Agnès Russiñol, i la cap de l’Àrea de Comerç, Marta Raurell, entre altres.

Join the conversation

or to participate.