• Analític Lleida
  • Posts
  • Càpsula formativa al CEEILleida: Xarxes socials. Estratègies d'èxit per a pimes i emprenedors

Càpsula formativa al CEEILleida: Xarxes socials. Estratègies d'èxit per a pimes i emprenedors

Dimecres 21 i 28 de febrer de 2024

El CEEILleida oferirà la càpsula formativa Xarxes socials. Estratègies d'èxit per a pimes i emprenedors, que tindrà lloc a l'aula de formació del CEEILleida, en dues sessions, els dimecres 21 i 28 de febrer, entre les 16:00 i les 20:00 hores.

El curs anirà a càrrec d'Ariadna Coll, especialista en comunicació, marketing i esdeveniments.

Objectius: Descobreix les claus per impulsar la teva pime o projecte emprenedor amb el nostre curs intensiu de 8 hores. Impulsa el teu negoci amb estratègies efectives de xarxes socials!

Aquesta formació està dissenyada per a emprenedors i pimes amb l'objectiu de maximitzar la seva presència en línia.

Aprèn a seleccionar les millors plataformes, crear contingut atractiu, gestionar la interacció, analitzar el rendiment, i utilitzar eines d'intel·ligència artificial, entre d'altres, per optimitzar el teu temps i esprémer al màxim el potencial de les xarxes.

Descobreix com construir i mantenir una presència sòlida en línia, i llença la teva marca amb professionalitat en l'entorn digital. Podeu consultar aquí l'estructura del curs.

Podeu sol·licitar la inscripció al curs enviant un correu a [email protected], adjuntant copia del DNI o NIE.

Lliurament de certificat d'assistència al finalitzar el taller.

L'obtenció del certificat implica el seguiment amb aprofitament, i l'assistència al 100% de l'activitat formativa. Els certificats d'assistència s'enviaran al mateix correu electrònic des d'on s'ha efectuat la inscripció.

Join the conversation

or to participate.