bonÀrea inaugurarà 23 botigues fora de Catalunya

El creixement permetrà assolir al voltant de 600 establiments comercials

bonÀrea Agrupa ha anunciat que obrirà enguany 23 noves botigues, que li permetran assolir uns 600 establiments a l’Estat espanyol i Andorra. La companyia actualment compta amb establiments a Catalunya, País Valencià, Aragó, Madrid, Navarra, La Rioja i Guadalajara.

Així mateix, bonÀrea també treballa en el trasllat i ampliació de 14 establiments i una nova reforma, continuant amb la seva estratègia d'ampliar les seves instal·lacions on tenir una oferta més extensa de productes. Fins al mes de març, amb les noves obertures i ampliacions, bonÀrea ha sumat més de 2.300 m² de superfície comercial. Aquesta expansió se centra en la consolidació d’àrees comercials estratègiques com Catalunya o Aragó, i en l'obertura de botigues a altres territoris clau com La Rioja o Navarra.

Aquest creixement s'orienta també en oferir serveis a les poblacions rurals, en molts casos desproveïdes de comerços d'alimentació. Un exemple és la recent inauguració d’un supermercat a Morella, que suposa l’entrada de bonÀrea a la comarca dels Ports.

Com a resultat d’aquesta estratègia d'expansió, bonÀrea suma més de 2 milions de tiquets registrats cada setmana, amb més de 3.500 professionals treballant a les seves botigues.

Teresa Alsina, directora de botigues de bonÀrea, ha manifestat que "continuem el nostre pla d'expansió amb l'objectiu de proveir a totes les famílies amb productes de qualitat a preus competitius. La confiança dipositada pels nostres consumidors al producte de proximitat distintiu de bonÀrea, ens està permetent no només consolidar la nostra marca al territori català, sinó també augmentar la nostra empremta a la resta d'Espanya".

El model d'integració de la companyia alimentària comprèn totes les etapes i processos de la cadena de valor: des de la fabricació dels pinsos, la cria i engreix d'animals, la transformació i elaboració dels productes, fins a la seva distribució i venda directa a les botigues de bonÀrea. Així, pel que fa a l’Aragó, bonÀrea està construint nou centre alimentari a Épila, a uns quaranta quilòmetres de Saragossa, que té per objectiu tancar la integració vertical en aquesta regió. El projecte, que compta amb un pressupost d'uns 400 milions d'euros, preveu ocupar a més de 4.000 treballadors en un futur.

Cal recordar que les principals empreses de bonÀrea Agrupa són bonÀrea Cooperativa, bonÀrea Corporació i l'entitat de crèdit CaixaGuissona. El grup va tancar el 2022 amb una facturació rècord de 2.822 M d'euros i genera actualment més de 6.200 llocs de treball.


Join the conversation

or to participate.