- Analític Lleida
- Posts
- Badia Vinagres presentarà a Alimentaria una nova versió dels vinagres clàssics de vi Chardonnay i de Cabernet Sauvignon i un nou disseny de la línia ecològica
Badia Vinagres presentarà a Alimentaria una nova versió dels vinagres clàssics de vi Chardonnay i de Cabernet Sauvignon i un nou disseny de la línia ecològica
La firma de Mollerussa reinventa, tres dècades després, els primers productes Gardeny, gamma creada amb la voluntat de comercialitzar vinagres gurmet i valorar aquest condiment
Badia Vinagres presentarà a Alimentaria, la fira internacional de referència de la indústria de l'alimentació que se celebrarà a Barcelona del 18 al 21 de març, la nova generació del vinagre elaborat amb vi blanc Chardonnay i el vinagre amb vi negre Cabernet Sauvignon. Aquesta reinvenció dels vinagres més clàssics de la gamma Gardeny suposa oferir sabors amb un toc més actual i en sintonia amb les tendències gastronòmiques contemporànies. La nova generació dels vinagres de Chardonnay i de Cabernet Sauvignon arriba tres dècades després que l'empresa familiar de Mollerussa, actualment regentada per la cinquena generació, creés la seva gamma més innovadora sota la marca Gardeny. Precisament, aquests vinagres van ser les primeres elaboracions a portar l'etiqueta Gardeny.
En el marc de la fira Alimentaria, Badia Vinagres també donarà a conèixer la imatge renovada de la gamma Badia, la més tradicional, amb sabors de tota la vida com el vinagre ecològic de vi negre, el vinagre ecològic de vi blanc i el vinagre de poma de Lleida ecològic amb les mares. A més, la cita servirà per mostrar la imatge renovada dels productes Badia, amb un disseny més actual de les seves etiquetes, i un nou format d'ampolla de 250 ml, que conviurà amb la de 500 ml.
Badia Vinagres oferirà un tast de les novetats de la seva gamma Gardeny d'una forma molt original en el marc de la fira, pionera en tendències de consum. La firma ha creat dos 'mocktails' (còctels sense alcohol), condimentats amb els vinagres de Chardonnay i de Cabernet Sauvignon. Aquesta iniciativa permetrà als visitants experimentar amb noves combinacions de sabors i obrirà horitzons sobre la versatilitat del vinagre, mostrant que pot ser utilitzat de diverses formes més enllà de ser un simple condiment per amanides.
Reply