Link Up Fest, 10 i 11 d'abril

Una injecció de talent per a l'ecosistema emprenedor, d'innovació empresarial i d'inversió del nostre territori

Els dies 10 i 11 d'abril, la ciutat de Lleida acollirà la primera edició del Link Up Fest, l’esdeveniment més important de l'ecosistema emprenedor i d’innovació de la nostra regió (Lleida - Osca Est - Ebre) impulsat des de la iniciativa privada. Una oportunitat inmillorable per connectar i elevar el talent del territori.

LoCowork, el dia 10 d'abril i La Llotja, l'11 d'abril, seran els escenaris d'aquest esdeveniment, impulsat per l'ecosistema emprenedor Link Up, que comptarà amb la participació de més de 40 ponents vinculats amb l'emprenedoria i intraemprenedoria, empreses innovadores i amb noves idees de nous negocis, i la inversió.

El Link Up Fest començarà el primer dia amb una primera jornada que tindrà lloc a LoCowork; un networking orientat a crear connexions i enfortir les ja existents en el qual participaran perfils c-level (executius d'alt nivell), inversors i startups amb un alt potencial de creixement.

La Llotja, el palau de congressos de Lleida, focalitzarà l'activitat de la segona jornada, que comptarà amb la participació de més de 40 ponents del més alt nivell en àmbit d'actuació i que a través de vuit taules de treball aniran aportant informació de valor, experiències i consells als més de 250 assistents previstos a aquesta posada de llarg de l'ecosistema emprenedor Link Up. A més tindrà lloc la primera edició del festival de startups Link Up, on 8 emprenedors realitzaran un pitch on presentaran els seus projectes.

La jornada s'obrirà amb una taula de treball que comptarà amb la participació de diferents professionals del nostre territori el dia a dia o àrea de treball està canviant el món; amb un especial protagonisme per a la intel·ligència artificial, de la mà de Xavier Mitjana, un dels divulgadors més influents en aquesta àrea a nivell nacional. La inspiració i visió d'aquests professionals del que ens depararà el futur més immediat donarà pas a una interessant tertúlia dedicada a la inversió, finançament i el boostraping (estratègia empresarial on els emprenedors inicien i creixen els seus negocis sense inversió externa), que comptarà, entre altres, amb la participació de Miquel Manzano, responsable a Catalunya de CaixaBank DayOne –patrocinador principal del Link Up Fest-, i Quino Fernández, CEO d'AticcoLab, que pertany al grup gestionarà el 'hub' financer de la Borsa de Barcelona.

Aquest esdeveniment de l'ecosistema emprenedor i intraemprenedor de la nostra regió on connectar i elevar el talent continuarà amb una taula de debat en la qual diferents actors com Irene Carboneras de Mammafiore o Rafa Martínez de Neosalus, compartiran la seva experiència en l'aplicació de les tècniques a les seves empreses per portar productes al mercat i competir i guanyar en un mercat en condicions aparentment desfavorables, posant el focus en la tecnologia, l'estratègia i el posicionament digital.

Una altra de les taules de treball estarà dedicada a explicar diferents casos èxit empresarials i sobre com crear un cercle virtuós per portar endavant amb èxit idees i projectes, amb la presència d'experts com Alba Majós de Batsi o Álvaro Perera, CEO d'eCityclick i vicepresident de Pimec Lleida. Aquesta exposició d'arguments per millorar, diversificar i redirigir projectes empresarials per aconseguir el seu èxit donarà pas a una nova taula de debat dedicada a la inversió, on diferents inversors d'èxit com Toni Villuendas, d'Angels Capital (braç inversor de Juan Roig, president de Mercadona) Miquel A. Mora, de Housfy, Yaencontre.com o Bcombinator, entre altres, exposaran els seus criteris a l'hora d'avaluar la inversió en un projecte.

Les empreses emergents seran les protagonistes de l'últim tram de la sessió matinal a través d'un concurs on els responsables de 8 de les startups més prometedores del territori tindran tres minuts per explicar els seus projectes als assistents i optar al “títol” de millor startup Link Up.

Jordi Bernat, propietari de l'agència de màrqueting digital Up2You i LoCowork i impulsor del projecte Link Up tancarà el matí explicant als assistents els reptes i objectius d'aquesta iniciativa creada per donar resposta i impulsar les necessitats que troben les iniciatives d'emprenedoria i startups del territori, i les empreses que volen innovar, tant a l'hora de desenvolupar els seus projectes i idees de negoci com en el moment de connectar amb altres empreses i accedir a inversors.

La sessió de tarda del Link UP Fest comptarà amb tres taules de treball; la primera d'elles, dedicada a explicar casos d'èxit sobre com posar a les persones al centre d’un projecte, des de com convertir als empleats en ambaixadors de l'empresa a com crear una estratègia perquè els clients o usuaris siguin els protagonistes i beneficiaris reals de l'activitat d'una empresa; empresàries com Aida Ribalta d'Aristocrazy, o Carol Mitjana de Gran3dad, compartiran la seva experiència i coneixements amb els assistents.

Donada la importància per al territori del sector agroalimentari i foodtech la penúltima taula de la Link Up Fest servirà per parlar i debatre sobre noves tendències en la producció, comercialització i generació de nous productes agroalimentaris amb la participació de professionals del sector com Víctor Falguera de Biohubcat o Santi Aliaga de Zyrcular Foods.

Aquesta primera edició de la Link Up Fest, que estarà copresentada per Carolina González, periodista d'Aragón TV i Pau de Ponts, artista, cantautor i presentador, finalitzarà amb la intervenció de diferents responsables d'ecosistemes d'emprenedoria de proximitat, que ja estan sent un motor de negoci i emprenedoria i poden ser exemples per al territori. L'anunci de l'empresa emergent guanyadora del concurs de startups posarà el punt final a aquesta primera edició del Link Up Fest.

Sens dubte, una jornada intensa i amb un gran potencial per ajudar a connectar i elevar el talent en el nostre territori que Jordi Bernat, impulsor d'aquesta iniciativa valora com “l'esdeveniment que el nostre territori es mereix perquè l'emprenedoria, la innovació i la inversió trobin el caldo de cultiu necessari perquè l'ecosistema sigui una realitat. S’està movent alguna cosa al territori on tots estem prenent consciència de la importància de cooperar per fer més i millor. Fa uns anys hagués estat molt difícil poder organitzar una primera edició amb el suport de les principals entitats i organitzacions empresarials des del primer moment. A més l'ajuda que ens ha donat CaixaBank DayOne ens està obrint portes a nivell nacional per aportar valor a l’ecosistema del territori. I per descomptat, la existència de mitjans com Analític és també un canal que ens ajuda a tenir veu i sumar. Poder organitzar un event del màxim nivell possible és el nostre objectiu principal per posar al territori en els circuits nacionals d'emprenedoria, innovació i inversió el més aviat possible”.

En definitiva, la Link Up Fest serà una oportunitat única per aprendre, connectar i elevar el talent del territori en un esdeveniment intens, participatiu i amb un alt valor afegit.

Informació i entrades: https://linkup.com.es/linkup-fest/ 

Join the conversation

or to participate.