• Analític Lleida
  • Posts
  • Acord Fira de Lleida-ACCOR Hotels per promoure la dinamització econòmica de la ciutat

Acord Fira de Lleida-ACCOR Hotels per promoure la dinamització econòmica de la ciutat

La cadena dels hotels Ibis continua com a patrocinador econòmic de la Institució firal i oferirà condicions avantatjoses a expositors i visitants

Fira de Lleida i Accor Hotels han signat un conveni de col·laboració destinat a promocionar els salons lleidatans i l'activitat econòmica de la ciutat en general. En virtut del conveni entre ambdues entitats, la cadena propietària dels hotels Ibis (Ibis Lleida, Ibis Budget Lleida i Ibis Styles Lleida-Torrefarrera) aportarà una partida econòmica en qualitat de patrocinador d'hoteleria de Fira de Lleida i oferirà condicions avantatjoses als expositors i als visitants dels salons que es facin a la ciutat de Lleida. Així, s'estableix un descompte per als expositors i promocions per als visitants, i Ibis Hoteles posaran a disposició dels clients invitacions de totes les fires organitzades per Fira de Lleida. L'acord ha anat a càrrec del director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, i de Carlos Folgado, director d'Hoteles Ibis a Lleida.

La Institució firal, de la seva banda, comunicarà a expositors i visitants de cada saló l'oferta hotelera del grup Accor, farà difusió dels hotels Ibis a Lleida en els seus suports promocionals, informarà del patrocini en les notícies i en les xarxes socials de Fira de Lleida, i publicarà cinc newsletters informant sobre les novetats, les ofertes i les promocions dels hotels Ibis a Lleida. El conveni té la vigència d'un any, de l'1 de gener al 31 de desembre de 2024.

Oriol Oró ha afirmat que "Fira de Lleida valora molt el suport del grup Accor, un suport que ens permet disposar d'un servei que nosaltres podem traslladar a visitants, expositors i organitzadors de fires", i ha dit també que el conveni s'adreça a facilitar la presència de visitants de l'Estat i de l'estranger a les fires organitzades per Fira de Lleida, i especialment a grans salons com Sant Miquel-Eurofruit.

De la seva banda Carlos Folgado, director d'Hoteles Ibis a Lleida, s'ha mostrat satisfet d'aquests 12 anys de col·laboració amb Fira de Lleida i ha afegit que "aquest tipus d'aliances són molt positives per a la dinamització de la ciutat de Lleida". Folgado ha incidit en la importància de l'activitat firal, ja que "el 70% de la clientela dels hotels de Lleida el conforma l'home de negoci, i acords com l'establert amb Fira de Lleida ens ajuden a mantenir aquest model de negoci"

Join the conversation

or to participate.