• Analític Lleida
  • Posts
  • Les oportunitats de negoci i inversió als Pallars, protagonistes de la 9a Trobada Pallaresa

Les oportunitats de negoci i inversió als Pallars, protagonistes de la 9a Trobada Pallaresa

La 9a edició tindrà lloc el 6 de juny a Esplugues de Llobregat

El 6 de juny, PallarsActiu celebrarà la 9a edició de la Trobada Pallaresa, una jornada que any rere any es consolida com a punt de trobada entre agents del teixit econòmic dels Pallars i residents de l’àrea metropolitana de Barcelona vinculats amb aquestes dues comarques. El ponent estrella d’enguany és Oriol Amat, catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat Pompeu Fabra. Amat, qui està estretament vinculat des de fa anys amb el Pallars Sobirà, centrarà la seva ponència en un diagnòstic amb les fortaleses i les debilitats, exposarà les oportunitats i les amenaces i finalment proposarà les línies estratègiques prioritàries per al Pallars i el Pirineu.

Per tal de tornar a impulsar un format ampli, participatiu i integrador, PallarsActiu ha optat per mantenir el format sopar amb networking, un format ampli, participatiu i integrador que permet que els assistents interactuïn entre ells. L’objectiu últim és facilitar el contacte entre els participants per tal d’afavorir la creació de noves oportunitats i sinergies entre empreses i atansar les seves ambicions a les administracions públiques, així com donar a conèixer els projectes en què treballa actualment PallarsActiu. L’espai escollit per la trobada, que començarà a les 19 h, és el restaurant La Masia d’Esplugues, a Esplugues de Llobregat.

L’acte se celebra amb el compromís de no perdre l’esperit d’agrupar autoritats, empreses i altres iniciatives i projectes amb un objectiu comú: l’estima pels Pallars i una voluntat ferma de seguir treballant plegats per a fer-ne un territori millor.

El termini d’inscripció finalitza el 2 de juny. Les inscripcions, que es poden realitzar seguint aquest enllaç (https://forms.gle/NJYicqyCBVfdjvBQ6), seran confirmades i tramitades per ordre de recepció fins a assolir l’aforament total del local.

Join the conversation

or to participate.