• Analític Lleida
  • Posts
  • El 'lideratge amb propòsit', tema central de la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

El 'lideratge amb propòsit', tema central de la 35a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu

Se celebrarà els dies 13 i 14 de juny al Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell

La Trobada Empresarial al Pirineu celebrarà la seva 35a edició els dies 13 i 14 de juny al Palau Municipal d’Esports de La Seu d’Urgell, centrant-se en el tema ‘Liderant amb Propòsit’. Aquesta edició destaca la importància de les empreses de no només tenir objectius econòmics, sinó també de ser sostenibles, tenir models de governança clars i retornar part del que generen a la societat.

Entre els destacats ponents es troben l’exprimer ministre d’Itàlia i líder del Partit Demòcrata Italià, Enrico Letta; l’expert en ciberseguretat Chema Alonso; el professor d’Economia Xavier Sala i Martín; i el coach motivacional Luis Galindo. A més, hi haurà representants d’empreses líders de Lleida, de nivell nacional i internacional, així com una gran presència institucional.

Durant la presentació d’aquesta edició, el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Josep Serveto, va afirmar que “les empreses no només han de tenir un objectiu econòmic, sinó també han de ser sostenibles ambientalment, tenir models de governança clars i retornar a la societat part del que generen”. Aquestes idees seran el fil conductor de les conferències i ponències que tindran lloc durant els dos dies de l’esdeveniment.

Programa de la Trobada

El programa de la 35a edició inclou una conferència geopolítica a càrrec d’Enrico Letta pel dijous 13 de juny. Posteriorment, la taula rodona sobre lideratge amb propòsit en clau lleidatana comptarà amb la participació d’Elisabet Alier, Ramon Colillas, Núria Cervós i Eduard Fitó. El dia acabarà amb una conferència motivacional de Luis Galindo.

El divendres 14 de juny començarà amb la Taula IBEX, amb Ismael Clemente, conseller delegat de Merlin, i Antonio Llardén, president d’Enagas. Seguirà la Taula Estratègies empresarials amb propòsit amb Francesc Julià, Núria Tarré i Javier Pérez de Mezquia. A continuació, la Taula Startups inclourà ponències de Diana Ballart, Françoise de Valera, Marc Ibós i Pedro Lozano. Finalment, el programa es tancarà amb una conferència de ciberseguretat a càrrec de Chema Alonso i la conferència Perspectives Econòmiques impartida pel professor Xavier Sala i Martín.

La Trobada Empresarial al Pirineu: més de 500 ponents i 10.000 participants des de 1990

La Trobada Empresarial al Pirineu reuneix cada any centenars d’empresaris de la Catalunya Nord i Andorra, convertint-se en un punt de referència per compartir coneixements, idees i experiències. Des de la seva creació el 1990, ha comptat amb més de 500 ponents i 10.000 participants, consolidant-se com un dels esdeveniments empresarials més importants de la regió.

L’any passat, l’esdeveniment va registrar més de 700 assistents, un rècord històric que es vol superar aquest 2024, any en què també s’ha presentat una nova identitat corporativa per reforçar el seu posicionament i impacte.

Un any més, la Trobada Empresarial al Pirineu promet ser un esdeveniment clau per a empresaris i líders que busquen inspiració i orientació per adaptar-se a les demandes actuals de sostenibilitat i responsabilitat social, tot mantenint la competitivitat econòmica.

Join the conversation

or to participate.