• Analític Lleida
  • Posts
  • La 1a jornada online de l'Oficina AceleraPyme de la Cambra de Comerç de Tàrrega s'ha centrat en donar solucions als reptes tecnològics

La 1a jornada online de l'Oficina AceleraPyme de la Cambra de Comerç de Tàrrega s'ha centrat en donar solucions als reptes tecnològics

L'Oficina AceleraPyme de la Cambra de Comerç de Tàrrega ha realitzat la seva primera jornada online, "Full de ruta per a la transformació digital: millora la rendibilitat de la teva empresa". Aquesta formació en format digital forma part d'una sèrie programada per al 2024 dedicada a enfortir la capacitació i les habilitats digitals de les empreses locals.

Innovació i estratègia en la formació digital

La jornada ha proporcionat una comprensió profunda de l'evolució tecnològica i el context actual del món digital, permetent als assistents visualitzar clarament l'entorn en el qual han de competir i prosperar els seus negocis. Els exercicis i casos d'èxit han estat un dels punts forts de la jornada, on els participants van analitzar casos reals d'empreses que han navegat amb èxit el procés de digitalització. Aquests exemples van servir com a estudi de camp per entendre millor els desafiaments i oportunitats que presenta la digitalització.

Recursos i eines a l'abast de tothom

Durant la jornada, es va presentar material essencial per realitzar un diagnòstic i avaluar l'estat digital de cada empresa, el que és fonamental per a qualsevol procés de transformació. A més, es van mostrar eines i tecnologies accessibles que poden ser implementades en diverses àrees i sectors empresarials, destacant la seva aplicabilitat i beneficis per millorar l'eficiència operativa i la rendibilitat.

Impacte i projecció cap al futur

Aquesta primera jornada online ha permès la participació d'un major nombre d'empreses impulsant el compromís de l'entitat d'acompanyar a les empreses locals en el camí cap a la digitalització, assegurant que aprofitin al màxim les oportunitats que ofereix l'era digital.

Amb una excel·lent acollida i feedback positiu, l'Oficina AceleraPyme ja es prepara per a les pròximes sessions, que per al mes de juny se centraran en la Intel·ligència de Negoci i la transformació de dades en informació útil per prendre decisions de negoci estratègiques.

Les empreses interessades a participar en futures jornades poden inscriure's i obtenir més informació al portal web de la Cambra de Comerç de Tàrrega.

Join the conversation

or to participate.