• Analític Lleida
  • Posts
  • Les Nits Cambra, amb el Dr. Mario Alonso Puig, reuneixen més de 440 empresaris a la Seu Vella de Lleida

Les Nits Cambra, amb el Dr. Mario Alonso Puig, reuneixen més de 440 empresaris a la Seu Vella de Lleida

La Cambra de Comerç de Lleida ha celebrat aquest dimecres la 15a edició de les Nits Cambra, aquest cop a la Seu Vella de Lleida i amb la destacada participació del Dr. Mario Alonso Puig com a ponent sota el títol “Saber liderar avui”. L'esdeveniment ha aconseguit reunir més de 440 empresaris i empresàries en una vetllada de creixement i networking.

El reconegut metge, cirurgià, conferenciant i escriptor ha subratllat que "tenir una bona actitud davant de qualsevol situació pot portar-te a descobrir oportunitats sorprenents". Així mateix, ha animat a tots els allí presents a aconseguir tots els reptes que es proposin: "Quan alguna cosa es mou al nostre interior és quan descobrim possibilitats, trobem recursos, activem energies que estaven adormides".

En aquest sentit, ha afegit: "Tots tenim els recursos necessaris per afrontar els reptes que se'ns plantegin, tot i que en la majoria dels casos aquests recursos no els tenim disponibles. Sempre ho evita el mateix: la ment. És ella qui impedeix que aquests recursos es posin en marxa quan més els necessitem".

Per la seva banda, Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, ha recordat que "les Nits Cambra són molt més que un esdeveniment. Són un reflex del nostre compromís amb el creixement i el desenvolupament de la nostra comunitat empresarial, que ens brinden l'oportunitat de reunir-nos, d'intercanviar idees i d'inspirar-nos mútuament". El màxim dirigent de l'ens cameral també ha afegit: "Esdeveniments com aquests ens permeten mirar més enllà del nostre dia a dia, obrint finestres a noves perspectives i possibilitats".

Join the conversation

or to participate.